Behandlinger

Holistisk energiterapi er et intuitivt mix af behandlingsformerne indenfor den kinesiske medicin – akupressur, zoneterapi, massage på organstyrede muskler – og cupping, healing, kraniosakralterapi og samtale.
Det er ikke sikkert, at din krop kalder på alle behandlingsformerne. Jeg tilpasser behandlingen unikt til dig.
Jeg bruger kun økologiske og rene produkter.

Holistisk energiterapi

Vi går i dybden med dit følelsesliv, dine stagnationer og ubalancer. Gennem samtale og guidede øvelser når vi ind til kernen af, hvad der skaber udfordringer i dit liv – fysisk som psykisk. Jeg arbejder med din krop på briksen med et stort mix af alt, hvad jeg kan – tilpasset lige præcis din krop.
For at komme ordentligt i dybden og skabe varige forandringer, anbefaler jeg et forløb på minimum 3 sessioner.

75-90 min. – 750 kr.
3 gange – 2000 kr.
5 gange – 3250 kr.

Afbalancering

Fokus er på at få ro på nervesystemet, så kroppens yderligere systemer får de bedste vilkår. Jeg arbejder med dine ubalancer og skaber rum i din krop for heling. Du ligger på briksen i mens og behandlingen foregår over hele kroppen. En slags mini-energiterapi.

60 min. – 625 kr.

Healingsmassage

Helkropsmassage på meridianbanerne og de organstyrede muskler samt cupping. Healingsmassagen skaber flow i kroppen, øger blodgennemstrømningen og blødgører ømme muskler.

60 min. – 625 kr.

Behandling af ryggen med cupper og saltscrub

Rygmassage med økologisk mandelolie og særlige japanske sugekopper, der frigører blokeringer omkring muskler og bindevæv, så affaldsstoffer kan komme ud af systemet og ny ilt kan komme til. Behandlingen skaber flow i ryg og nakke, øger blodgennem-strømningen og blødgører ømme muskler. Det hele afsluttes med en massage med en særlig himalayasaltsten, der skrubber huden blød og ren.

60 min. – 625 kr.

Luksus zoneterapi

Nyd et lækkert fodbad med urtesalt mens du får hovedbundsmassage og ansigtsakupressur. Herefter lægges du til rette på den varme briks med dyne og puder, mens du modtager en omgang klassisk zoneterapi på fødderne.

En afslappende, lækker og blid måde at arbejde med dine ubalancer på.

60 min. – 650 kr.

Zoneterapi

Klassisk zoneterapi på fødder og hænder. En blid måde at arbejde med dine ubalancer på.

ca. 30 min. – 500 kr.

Baby -og børnebehandling

Blid, omsorgsfuld behandling med massage, akupressur og zoneterapi. Jeg kan hjælpe ved bl.a. kolik, øreproblemer, søvnbesvær og mavebøvl. Jeg giver dig som forælder tips til hjemmebehandling med hjem.

30-45 min. – 400 kr.

Graviditetsbehandling

Jeg støtter din krop ved at aflaste dit bækken og lænd, balancerer dit hormonsystem, hjælper mod væskeophobninger, får ro på nervesystemet og giver din hårdtarbejdende krop en omgang luksus.

75 min. – 750 kr.

Fødselsmodning

Fra graviditetsuge 37. Jeg hjælper din krop til at gøre sig klar til at føde og skaber samtidig ro og aflastning, så du kan få hvilet optimalt i dagene optil babys ankomst.

75 min. – 750 kr.

Efterfødselsbehandling

Samlende og helende behandling, hvor vi både arbejder med at skabe balance i dit nye (følelses)liv og støtter din krop i sin helingsproces. Du er velkommen til at medbringe dit barn, hvis du har behov for det. Denne behandling er både til dig, der lige har født og til dig, der fødte for flere år siden. Alle kan have brug for heling og det er aldrig for sent.

75 min. – 750 kr.

Dit eget personlige yogaprogram

Du får et skræddersyet yogaprogram til lige præcis dine udfordringer og dine forudsætninger. Vi starter med en samtale om dine behov, ønsker og udfordringer, som jeg laver programmet udfra. Herefter kommer du ind til en time i klinikken, hvor vi gennemgår programmet sammen, så du føler dig helt tryg i øvelserne og ved, hvordan de skal føles – en slags personlig yogatime.

Prisen for et personligt yogaprogram inkl. telefonisk startkonsultation + 1 times 1:1 undervisning med spørgsmål og gennemgang er 1500 kr.

For klienter som er i gang med et kropsterapeutisk forløb er prisen 1000 kr.